JCI NGO Accelerator

Home/JCI NGO Accelerator

JCI NGO Accelerator

JCI Amsterdam helpt Amsterdamse verenigingen en stichtingen met het opschalen van hun activiteiten. Het doel is om duurzaam meer impact te realiseren. JCI werkt met het zogenaamde JCI NGO Accelerator programma. Het doel van het programma is om NGO’s, non-governmental organizations, te helpen hun activiteiten gericht op het maken van impact op duurzame wijze te verdubbelen. De kennis en expertise van de verschillende leden van de Amsterdamse Kamer worden volgens de vraag van de organisatie op maat geselecteerd, gecombineerd en optimaal ingezet.

Het doel kan op diverse manieren worden bereikt, bijvoorbeeld door een volgend niveau van IT-processen, communicatiecampagnes, de manier van fondsenwerving of de inrichting van vrijwilligersprogramma’s. Door het gezamenlijk doorlopen van het programma ontstaat meer opwaartse potentie. De organisaties die in aanmerkingen komen, zetten zich in op het gebied van onderwijs, eenzaamheid, armoede, klimaat, energie of ongelijkheid.

In een korte tijd doorloop je als organisatie samen met een op maat samengesteld team van JCI-professionals, de vier stappen van het programma. Gedurende de stappen wordt toegewerkt naar die ene stip op de horizon. Die stip is voor elke organisatie anders, maar betekent altijd dat er op duurzame wijze meer impact wordt gerealiseerd.

Wil je bijvoorbeeld onderzoeken wat er voor nodig is om tien keer zo veel mensen te kunnen helpen? Dan is het JCI Amsterdam NGO Accelerator programma interessant voor jullie. JCI Amsterdam helpt je startup naar scale up.

Wanda Huinink, Directeur Burennetwerk:
‘Het JCI NGO Acceleratorprogramma heeft echt positief verschil gemaakt. Het traject heeft ons geholpen om het over de essentie te hebben, en van daar uit samen met elkaar, als team, verder aan te pakken.’

Wil je eens verder praten over het JCI NGO Acceleratorprogramma? Laat dan hier je gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar accelerator@jciamsterdam.nl.

Missie en visie

De missie van JCI luidt: ‘To provide development opportunities that empower young people to create positive change.’ 

Onze visie is: ‘To be the leading global network of young active citizens.’