JCI Vondelpark Open 2022

Home/VPO/JCI Vondelpark Open 2022
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Al meer dan 25 jaar organiseert JCI Amsterdam het Vondelpark Open om geld op te halen voor het onderhoud van het Vondelpark!

Op vrijdag 24 juni 2022 organiseert JCI Amsterdam alweer de 27e editie van het meest bijzondere golftoernooi van Nederland: het JCI Vondelpark Open. Het mooiste park van Amsterdam en tevens het mooiste park van Nederland wordt voor één ochtend omgetoverd tot een volwaardige 18-holes golfbaan. U speelt op een baan die geheel onvoorspelbaar is door de dynamiek van het park.

Met uw deelname aan het JCI Vondelpark Open sponsort u het goede doel, Stichting Hart voor het Vondelpark. Naast het spelen voor het goede doel belooft het wederom een dag vol plezier, heerlijk eten en mooie gebeurtenissen te worden.

Aan dit exclusieve evenement beleven maximaal 36 teams van 3 personen op vrijdag 24 juni 2022 een memorabele dag golfen in het Vondelpark. Wilt u dit evenement niet missen, neem dan contact op met: sales@jcivondelparkopen.nl.

Sinds 1995 organiseert JCI Amsterdam dit evenement ter ondersteuning van het Vondelpark. In de afgelopen jaren is met het toernooi meer dan €400.000 opgehaald voor het Vondelpark. Dit jaar is ons doel om een bedrag van minimaal €17.500 te doneren, zodat er flink wat oude banken vervangen kunnen worden door het nieuwe model Vondelpark-bankje. Helpt u ons mee om dit te realiseren? 

Kijk voor meer informatie op: https://www.jcivondelparkopen.nl/.