Vondelpark Open 2020

Home/Community Project/Vondelpark Open 2020
Laden Evenementen

Op vrijdag 11 september 2020 organiseert JCI Amsterdam alweer de 26e editie van het meest bijzondere golftoernooi van Nederland: het JCI Vondelpark Open. Het mooiste park van Amsterdam en tevens het mooiste park van Nederland wordt voor één ochtend omgetoverd tot een volwaardige 18-holesgolfbaan. U speelt op een baan die geheel onvoorspelbaar is door de dynamiek van het park.

Met u deelname aan het JCI Vondelpark Open sponsort u het goede doel, Stichting Hart voor het Vondelpark. Naast het spelen voor het goede doel belooft het wederom een dag vol plezier, heerlijk eten en mooie gebeurtenissen te worden.

Aan dit exclusieve evenement beleven maximaal 36 teams van 3 personen op vrijdag 11 september 2020 een memorabele dag golfen in het Vondelpark. Wilt u dit evenement niet missen, neem dan contact op met: sales@jcivondelparkopen.nl.

Sinds 1995 organiseert JCI Amsterdam dit evenement ter ondersteuning van het Vondelpark. In de afgelopen jaren is met het toernooi meer dan €400.000 opgehaald voor het Vondelpark. Dit jaar is ons doel om een bedrag van minimaal €17.500 te doneren, zodat er flink wat oude banken vervangen kunnen worden door het nieuwe model Vondelpark-bankje. Helpt u ons mee om dit te realiseren? 

.Voor alle informatie: https://www.jcivondelparkopen.nl/.