JCI helpt stichtingen en verenigingen met groeiambities

JCI Amsterdam helpt Amsterdamse verenigingen en stichtingen met het opschalen van hun activiteiten. Het doel is om duurzaam meer impact te realiseren. JCI werkt met het zogenaamde JCI NGO Accelerator programma. Het programma is erop gericht om stichtingen, verenigingen en goede doelen te helpen bij het vergroten van hun impact. Of het nu gaat om een volgend niveau van IT-processen, communicatie campagnes, de manier van fondsenwerving of de inrichting van vrijwilligersprogramma’s, door het doorlopen van het accelerator programma ontstaat opwaartse potentie.

JCI helpt stichtingen en verenigingen die zich inzetten op verschillende gebieden. Of het nu gaat om onderwijs, eenzaamheid, armoede, klimaat, energie of ongelijkheid. Een organisatie die graag wil opschalen maar niet weet hoe, is bij JCI aan het juiste adres. In een korte tijd doorloop je als organisatie samen met een op maat samengesteld team van JCI-professionals, de vier stappen van het programma. Gedurende de stappen wordt toegewerkt naar die ene stip op de horizon. Die stip is voor elke organisatie anders, maar betekent altijd dat er op duurzame wijze meer impact wordt gerealiseerd.

Wil je bijvoorbeeld onderzoeken wat er voor nodig is om tien keer zo veel mensen te kunnen helpen? Dan is het JCI Amsterdam NGO Accelerator programma wellicht interessant. Zo helpt JCI verenigingen, stichtingen en goede doelen van startup naar scaleup.

Wil je eens verder praten over het accelerator programma? Laat dan hier je gegevens achter, wij nemen zsm contact met je op. Mail kan ook naar info@jciamsterdam.nl

Missie en visie

De missie van JCI luidt: ‘To provide development opportunities that empower young people to create positive change.’ 

Onze visie is: ‘To be the leading global network of young active citizens.’