JCI NGO Accelerator

Wat is de NGO Accelerator?

JCI Amsterdam helpt Amsterdamse verenigingen en stichtingen met het opschalen van hun activiteiten. Het doel is om duurzaam meer impact te realiseren. JCI werkt met het zogenaamde JCI NGO Accelerator programma.

Het doel van het programma is om NGO’s, non-governmental organizations, te helpen hun activiteiten gericht op het maken van impact op duurzame wijze te verdubbelen. De kennis en expertise van de verschillende leden van de Amsterdamse Kamer worden volgens de vraag van de organisatie op maat geselecteerd, gecombineerd en optimaal ingezet.

Voor wie?

Wij zoeken lokale NGO´s die het verschil maken voor één van de Sustainable Development Goals. Kortom verenigingen of stichtingen die zich inzetten op het gebied van onderwijs, eenzaamheid, armoede, klimaat, energie of ongelijkheid.

Meer weten?

Wat houdt het in?

Het NGO Accelerator programma is een kortstondig programma van circa drie maanden. Op een gestructureerde wordt samen gekeken en gezocht naar oplossingen voor de uitdagingen die de stichting of vereniging heeft.

Meedoen aan de NGO Accelerator is kosteloos. De inzet van kennis, kunde en netwerk van de JCI-leden op vrijwillige basis ingezet, allemaal om bij te dragen aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en het vergroten van impact.

Wat zijn de ervaringen?

“Het resultaat van het programma is een mooi actieplan voor nóg meer impact in Amsterdam.”

Jasmijn van Katwijk, Burennetwerk

Het belangeloos meedenken vind ik echt bijzonder

Jelke Morriën, Respect Foundation